kastelengids.nl Home | Uw site toevoegen | Info
 
Kastelengids.nl > Sitetips
Top : Kastelen in Gelderland : Page 2
Links:
Kasteel De Schaffelaar in Barneveld is een verrassend sfeervolle locatie met alle benodigde allure van een kasteel. Compleet met torentjes, kantelen, marmeren vloeren en gietijzeren raamkozijnen. Kasteel De Schaffelaar is het belangrijkste Nederlandse landhuis in de zogenaamde neo-Tudor-stijl.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Een 17e eeuws landgoed vraagt om authenticiteit, om echtheid in stijl, inrichting en aankleding en om perfectie tot in detail. De architectuur en het landschap sluiten zoveel mogelijk aan bij de cultuur-historische wortels van het kasteel.
Geplaatst op 12-Jul-2010

In de uiterste uithoek van de Over Betuwe splitst de Rijn en de Waal. Juist op deze plek staat De Doornenburg. Dit robuuste middeleeuwse kasteel bestaat uit een hoofd en voorburcht die met elkaar verbonden zijn door een houten brug. Het extensieve onderhoud past uitstekend in het landschap van weleer. De hoofdburcht is een blokvormig gebouw, omgeven door een gracht. Het kasteel telt 9 woon- en verblijfruimtes. De ridderzaal en overwelfde kelders zijn typerend voor de middeleeuwse architectuur
Geplaatst op 2-Jun-2010

Een groen dorpje nabij Arnhem. Aan de rand van de Veluwe. Omringd door de groene uiterwaarden van de Neder-Rijn en aan de rand van de Veluwse bossen ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. Een sprookjesachtig kasteel waar nog steeds de monumentale sfeer van lang vervlogen jaren bewaard is gebleven.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Ons kasteel hotel is gelegen op een landgoed in Brummen, Gelderland, nabij Arnhem, Apeldoorn en Zutphen op de prachtige Veluwe. Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. De familie Agricola en haar team ontvangt u op persoonlijke wijze in een historische ambiance met gevoel voor detail.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Kasteel Halsaf dankt zijn naam aan de eeuwenoude legende over de dienstmaagd en de vijf rovers.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Kasteel Hoekelum, mooi gelegen tussen Ede en Bennekom, midden in het hart van de Veluwse natuur is bij uitstek geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals huwelijks-, familie-, en personeelsfeesten, recepties, bedrijfs-evenementen en zakelijke conferenties.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Home | Uw site toevoegen | Info