kastelengids.nl Home | Uw site toevoegen | Info
 
Kastelengids.nl > Sitetips
Top : Kastelen in Noord - Holland : : Page 2
Links:
Landgoed Waterland heeft een schitterend 18e eeuws monumentaal landhuis temidden van 26 hectare natuurgebied in de randstad (Velsen-Zuid) nabij Haarlem en 15 minuten van Amsterdam/Schiphol met een eigen parkeerterrein tot 150 auto's. Wanneer u door de fraaie toegangspoort de lange oprijlaan volgt wordt u ontvangen door onze parkeerwacht. Na het parkeren wandelt u richting het monumentale landhuis welke als een geweldige verrassing verrijst.
Geplaatst op 3-Jun-2010

Uniek gelegen in een prachtig park maakt “Landgoed Eikenrode” op iedereen een onuitwisbare indruk. De midden in het park gelegen monumentale villa is een bijzondere locatie voor uw evenement. De ingetogenheid van dit cultureel erfgoed staat garant voor rust, ruimte en privacy.
Geplaatst op 2-Jun-2010

De Orangerie Elswout is de grootste orangerie van Nederland. Centraal gelegen in de Randstad, vlakbij Haarlem, Amsterdam, Schiphol en het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Vroeger al een geliefd toevluchtsoord van Amsterdamse kooplieden, nu nog steeds een oase van rust dankzij de unieke ligging op het landgoed Elswout. De Orangerie biedt een zee van natuurlijk licht. U zult zich in elk jaargetijde 'buiten' voelen!
Geplaatst op 14-Jul-2010

Trouwen op een romantische locatie? Op zoek naar een inspirerende vergaderzaal? Een bijzondere plek nodig voor een receptie of feest? Of juist op zoek naar dé locatie voor een cultureel evenement? Slot Schagen heeft het allemaal! Slot Schagen is een unieke locatie in het hart van het pittoreske Noord-Hollandse stadje Schagen. De locatie biedt vele mogelijkheden en is alles behalve standaard.
Geplaatst op 3-Jun-2010

Home | Uw site toevoegen | Info