kastelengids.nl Home | Uw site toevoegen | Info
 
Kastelengids.nl > Sitetips
Top : Kastelen in Utrecht : Page 2
Links:
Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche. Het Kasteel en het Koetshuis zijn grondig gerenoveerd. De locatie leent zich bij uitstek voor bruiloften, vergaderingen, trainingen, recepties, diners en feesten. Overnachten kunt u in combinatie met uw evenement in één van de kasteelkamers
Geplaatst op 12-Jul-2010

Zowel voor zakelijke aangelegenheden, huwelijksviering als voor een privé ‘avondje uit’ biedt Kasteel Montfoort alle ruimte om in een sfeervolle ambiance culinair te genieten. Voor gezelschappen beschikt Kasteel Montfoort over de sfeervolle Schepenen-Spiegelzaal, de mediterrane Orangerie, de oergezellige Kruittoren, het intieme Opa's Honk, de prachtige Poorterzaal en de gezellige Maarschalkzaal. Hier kunnen lunches, diners, bruiloften, zakelijke en feestelijke bijeenkomsten georganiseerd worden.
Geplaatst op 14-Jul-2010

Kasteel-museum Sypesteyn ligt verscholen achter hoge bomen aan de Nieuw Loosdrechtsedijk 150 te Loosdrecht. Achter het kasteel bevindt zich een bijzonder Renaissance park, waarin u over 5 ha. kunt dwalen langs paadjes en over bruggetjes. Er is een doolhof en een oude boomgaard. In het kasteel is de collectie van jonkheer van Sypesteyn te bezichtingen die bestaat uit prachtige portretten, een keur aan 17de-eeuwse kasten, zilveren voorwerpen en schitterend porselein.
Geplaatst op 14-Jul-2010

Landgoed Beukenrode; uniek, sfeervol, rust en toegankelijk voor iedereen. U kunt hier genieten van 26ha natuur, maar ook van de anonimiteit van het Landgoed. Beukenrode is centraal gelegen in Nederland in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.
Geplaatst op 12-Jul-2010

Trefpunt van kennis. Ontmoetingsplaats voor mensen en organisaties. Maar ook vrijplaats voor kunstenaars. Landgoed de Horst biedt managers, professionals en ondernemers een unieke plek waar werk en studie, natuur en cultuur, sport en ontspanning samenkomen. Met 23 hectare natuurschoon als groene bron van inspiratie en rust. Volop ruimte om in vrijheid te scheppen, groeien en genieten. Welkom bij Landgoed de Horst.
Geplaatst op 12-Jul-2010

Even ten oosten van het dorpje Maartensdijk (gem. De Bilt) ligt aan de dorpsweg het oude landhuis Eyckenstein. Achter dit statige huis ligt het bijbehorende bosrijke landgoed van 182 ha. Samen met nog elders gelegen boerderijen bedraagt de totale oppervlake 394 ha. Eyckenstein heeft een rijke geschiedenis van zo'n 400 jaar achter de rug.
Geplaatst op 12-Jul-2010

Langs de rivier de Vecht liggen veel buitenplaatsen. De voormalige buitenplaats Goudestein is sinds 1957 het gemeentehuis van Maarssen. In het koetshuis zijn het Nederlands Drogisterij Museum en het Museum Maarssen gevestigd.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Home | Uw site toevoegen | Info